diumenge, 9 de febrer del 2014

Benvinguts a Jornades JOC

JOC és un projecte de formació que consisteix en l’organització d’una sèrie de Jornades de formació. El proper dissabte 1 de març realitzarem la primera: JOC 0: Diferents maneres de guanyar. Les següents, es preveuen durant la temporada 2014- 2015.

Aquestes Jornades neixen per iniciativa de l'Escola de Futbol A.E. Monells. L'Escola es crea el 2012, amb la finalitat d'oferir una activitat esportiva i de formació de valors als nens del poble i rodalies. Inicia la seva activitat la temporada 2012-2013 amb un total 24 participants i els amplia fins a 60 en la temporada actual.

Amb aquestes Jornades es pretén assolir l'objectiu formatiu de l'Escola i compartir un mateix punt de vista entre els diferents agents esportius i educatius.

Properament penjarem el cartell de les primeres Jornades amb la presència de Pau Campos i Albert Síria. Per a més informació o inscripcions podeu enviar un correu electrònic amb el vostre nom i nombre d'assistents a jornadesjoc@gmail.com

Les JOC 0: Diferents maneres de guanyar es realitzaran el matí del dissabte 1 de març a les instal·lacions esportives de l'A.E. Monells i són totalment gratuïtes!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada